Reunajyrsin Bosch GKF 12V-8 Solo

199,00 

Bosch GKF 12V-8 on maailman ensimmäinen ammattimainen 12V:n reunajyrsin, jossa on ainutlaatuinen muotoilu täydelliseen hallintaan.

  • Kevyt paino, innovatiivinen muoto sekä ihanteellinen tasapainopiste mahdollistamassa miellyttävän sekä ergonomisen käsiteltävyyden
  • Kompakti runko kiitos harjattoman moottorin ja 12V:n järjestelmän
  • Johdottomuus takaamassa maksimaalisen käyttömukavuuden, käsiteltävyyden sekä työskentelyvapauden jyrsittäessä
  • Karalukitus ja lukittava leikkaussyvyys
  • Tämä on Solo-versio ja työkalu toimitetaan ilman akkua ja laturia

EAN-koodi: 3165140909792

Varastosaldo: 1 kpl

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Kuvaus

Bosch GKF 12V-8 on maailman ensimmäinen ammattimainen 12V:n reunajyrsin, jonka innovatiivinen muoto, kevyt paino sekä ihanteellinen tasapainopiste tekevät käsiteltävyydestä miellyttävää ja ergonomista. Työkalun ainutlaatuinen muotoilu takaa täydellisen hallinnan ja johdottomuus maksimaalisen käsiteltävyyden, käyttömukavuuden ja työskentelyvapauden jyrsittäessä. Se on erittäin kompakti kiitos hiiliharjattoman moottorin sekä 12 V:n järjestelmän.

GKF 12V-8 on tarkoitettu puun ja muovin reunajyrsintään. Se on yhteensopiva kaikkien Bosch Professional 12 V:n akkujen ja latauslaitteiden kanssa (Professional 12V System). Sen toimintoja ovat nopea makrosyvyydensäätö, hienosäätö, lukittava leikkaussyvyys ja karalukitus. Tämä on laitteen Solo-versio ja se myydään ilman akkua ja laturia. Myyntipakkauksen mukana toimitetaan 17 mm:n kiintoavain sekä 8 mm:n istukka muttereineen.

Akun jännite
12,0 V
Tyhjäkäyntikierrosluku
13.000 r/min
Paino ilman akkua
1,1 kg
Pakkauksen mitat (leveys x pituus x korkeus)
155 x 255 x 120 mm
Sopivat istukkahalkaisijat
6 mm / 8 mm / 1/4“
Äänenpainetaso
71 dB(A)