Radio Bosch GPB 18V-2 C Solo

169,00 

Bosch GPB 18V-2 C on joustavakäyttöinen ja kätevä kannettava akkuradio 18 V:n akulla tai verkkovirralla.

  • Helppokäyttöinen, nopeasti asennettava kahvalla sekä koukulla varustettu radio, jota voi pitää niin vaaka- kuin pystysuorassa asennossa
  • Monta äänilähdevaihtoehtoa mukaan lukien Bluetooth®, FM ja AUX
  • Ainutlaatuinen stereoääni, sillä pystyt parikytkemään kaksi radiota yhteen älypuhelimeen
  • Suojausluokka IP 54, kaiuttimien teho 15 W
  • Ei sisällä akkua tai laturia

EAN-koodi: 4059952507811

Varastosaldo: 2 kpl

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Kuvaus

Bosch GPB 18V-2 C on monipuolinen akkuradio Bluetooth® vastaanotolla, jolla voit kuunnella musiikkia kaikissa työympäristöissä. Voit käyttää radiossa mitä erilaisempia äänilähteitä ml. Bluetooth®, FM sekä AUX ja se toimii joko 18 V:n akuilla tai verkkovirralla valintasi mukaan. IP 54 -suojaus sekä USB-latausliitäntä tekevät siitä nopeasti asennettavan ja helppokäyttöisen. Kahva ja koukku helpottavat kuljetusta sekä säilytystä ja voit asettaa tämän kompaktin radion niin pysty- kuin vaakasuoraankin asentoon. Ainutlaatuisen stereoäänen mahdollistaa radion nerokas ominaisuus, joka antaa mahdollisuuden kahden radion parikytkentään yhteen älypuhelimeen.

GPB 18V-2 C on suunniteltu digitaaliseen radiovastaanottoon sekä musiikin toistamiseen älypuhelimista. Se on tästä syystä ihanteellinen valinta työmaille. Se on yhteensopiva kaikkien Bosch Professional 18 V:n akkujen (1,5–8 Ah) kanssa. Yhteensopiva Bosch Professional 18V Systemin ja monimerkkisen AMPShare-akkuliittoutuman kanssa. Radion kaksi yhteensä 15 W:n auttavat takaamaan kirkkaan äänentoiston, jonka lisäksi passiivikaiuttimet tarjoavat entistä paremman bassovasteen. Ei sisällä laturia eikä akkua.

Radiotaajuusalue FM
87,5 – 108 MHz
Muistipaikkoja FM
8
Sisääntulojännite (-jännitteet) akku
18 V
Tallenninpaikat
8
Sisääntulojännite (-jännitteet) verkko
100 – 240 V
Ulostulojännite (-jännitteet) verkko
18 V
Paino ilman akkua
2,5 kg
Vahvistimen nimellisteho (verkkokäytössä)
15 W
Pakkauksen mitat (leveys x pituus x korkeus)
200 x 385 x 162 mm
Akun jännite
18,0 V