Puukkosaha Bosch GSA 18V-32 Solo

459,00 

Bosch GSA 18V-32 on laadukas, suuren tehon sekä miellyttävät käyttöominaisuudet tarjoava puukkosaha ammattilaisille.

  • Erikoispitkä käynnistyskytkin ja ainutlaatuinen, ergonominen kahva mahdollistavat hyvän hallinnan vaativissa pään yläpuolella tehtävissä sekä ahtaiden paikkojen töissä
  • Akkukäyttöinen, harjaton moottori tarjoaa yhtä suuren tehon kuin verkkovirtakäyttöinen laite
  • Vaivaton työskentely kiitos tärinänvaimennuksen
  • SDS-järjestelmän ansiosta teränvaihto ilman erillistä työkalua
  • Tämä on Solo-versio, joka toimitetaan ilman akkua ja laturia kätevässä L-BOXXissa

EAN-koodi: 3165140889728

Varastosaldo: 1 kpl

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Kuvaus

Bosch GSA 18V-32 on 18V:n suorituskykyinen ja helppokäyttöinen akkupuukkosaha ammattilaiskäyttöön. Sen hiiliharjattoman EC-moottorin ansiosta tämä akkukäyttöinen laite on kestävä ja yhtä tehokas kuin verkkovirtakäyttöinen laite. Erikoispitkä käynnistyskytkin sekä ainutlaatuinen, ergonominen kahva mahdollistavat työkalun erinomaisen hallinnan pään yläpuolella ja ahtaissa paikoissa tehtävissä vaativissa sahaustöissä.

GSA 18V-32 on tarkoitettu puun, metallin, puukomposiittimateriaalien, muovin sekä eristeiden sahaustöihin. Se on varustettu SDS-järjestelmällä, jonka avulla voit vaihtaa terän ilman erillisiä työkaluja ja vaikka hanskat kädessä. Kierrosnopeuden esivalinnan avulla voit esimerkiksi aloittaa sahauksen tarkasti pienellä nopeudella ja nostaa nopeutta sahauksen edetessä työskentelyn tehostamiseksi. Tämä yhdessä sahausliikkeen valinnan kanssa antavat mahdollisuuden mukauttaa työkalua eri materiaalien mukaan tehden työskentelystä tarkkaa ja tehokasta. Sahanterän pituuden säätö on mahdollista liikkuvan pohjalevyn ansiosta ja se mahdollistaa myös sahauksen hallittavuuden keinuvassa sahauksessa. Työkalun tärinänvaimennus lisää myös työskentelyn tarkkuutta sekä käyttömukavuutta.

Tämä työkalu on yhteensopiva kaikkien Bosch Professional 18 V:n akkujen ja latauslaitteiden (Professional 18V System) sekä myös monimerkkisen AMPShare-akkuliittoutuman kanssa. Sahan varusteina ovat kaksi LED-valoa, vakionopeus, heiluriliike, nopeuden valintatoiminto, SDS-järjestelmä, ripustuskoukku, nopeuden säätötoiminto ja Vibration Control -tärinänvaimennus. Laite toimitetaan ilman akkua ja laturia kätevässä L-BOXXissa. Pakkaukseen sisältyy laitteen sekä L-BOXXin lisäksi 1 x puukkosahanterä S 1130 CF (Endurance for Heavy Metal).

Sahaussyvyys puuhun
230 mm
Sahaussyvyys metalliprofiileihin ja metalliputkiin
175 mm
Iskun pituus
32 mm
Paino ilman akkua
3,5 kg
Akun jännite
18,0 V
Iskuluku (1. vaihde / 2. vaihde)
0 - 2.500 min-1
Pakkauksen mitat (leveys x pituus x korkeus)
329 x 548 x 152 mm