Monitoimityökalu Multicutter Bosch GOP 18V-28 Solo

289,00 

Bosch GOP 18V-28 on monipuolinen ammattilaissarjan Multicutter akkumonitoimityökalu sahaukseen, katkaisemiseen, upotukseen ja hiontaan.

  • Optimoitu kolmiulotteinen Starlock-kiinnitys varmistaa tarvikkeen tiukan kiinnityksen ja mahdollistaa mahdollisimman tehokkaan voimansiirron
  • LED-spottivalo parantaa näkyvyyttä myös pimeässä valaisemalla työkohteen
  • Snap-in toiminto mahdollistaa helpon ja nopean tarvikkeen vaihdon
  • Solo-versio, joka toimitetaan ilman akkua ja laturia L-BOXXissa

EAN-koodi: 3165140842587

Varastosaldo: 2 kpl

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Kuvaus

Bosch GOP 18V-28 on monipuolinen StarlockPlus-luokan akkumonitoimityökalu. Tällä työkalulla voit sahata, katkaista, upottaa ja hioa monia erilaisia pintoja ja materiaaleja. Siinä on optimoitu kolmiulotteinen Starlock-kiinnitys, joka varmistaa tarvikkeen tiukan kiinnityksen ja parhaan mahdollisen voimansiirron työkalusta käyttötarvikkeeseen taaten työskentelyn nopean edistymisen. Sen LED-spottivalo valaisee työkohteen parantaen näkyvyyttä myös pimeässä. Snap-in-toiminto mahdollistaa helpon ja nopean tarvikkeen vaihdon.

GOP 18V-28 Multicutter on tarkoitettu huonekalujen muotoiluun, veneiden kunnostamiseen sekä putkien ja naulojen leikkaamiseen. Voit käyttää sitä puuhun, muoviin ja metalliin. Yhteensopiva Starlock- sekä Starlock Plus -järjestelmien ja Bosch Professional 18V Systemin sekä monimerkkisen AMPShare-akkuliittoutuman kanssa.  Laitteen ominaisuuksia ovat vakionopeustoiminto, pehmustettu kahva sekä nopeuden valintatoiminto. Solo-versio, joka toimitetaan ilman akkua ja laturia kätevässä L-BOXX -laukussa jossa laite kulkee helposti ja turvallisesti mukana. Mukana toimitetaan 1 kpl StarlockPlus BIM -upotussahanterä PAIZ 32 APB, Curved-Tec, Wood + Metal.

Akun jännite
18,0 V
Tyhjäkäyntivärähtelyluku
8.000 – 20.000 min-1
Värähtelykulma vasen ja oikea
1,4 °
Paino ilman akkua
1,2 kg
Pakkauksen mitat (leveys x pituus x korkeus)
360 x 440 x 155 mm
Paino akkuineen
1,6 kg