Maantiesuola CC Road 25 kg

18,90 

CC Road maantiesuola on tehokas tapa niin sorateiden ja katujen pölynsidontaan kuin liukkauden torjuntaankin.

  • Lisäämällä CC Roadia kasteluveteen estetään pölyäminen harjauksen yhteydessä sekä tienpintojen jäätyminen, myös jälkipölyn määrä vähenee
  • CC Road -liuos sulattaa tehokkaasti esimerkiksi mustan jään ja kuuran
  • Voidaan myös käyttää vuorisuolan kosteuttamiseen, jolloin suola pysyy paremmin tien pinnassa

Varastosaldo: 278 kpl

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Saatavilla noutopihasta

Kuvaus

CC Road -maantiesuola sulattaa jään ja sitoo pölyn niin jalkakäytäville kuin pihapiireihin. Se on luotettava, tunnettu ja tutkitusti tehokas tapa sitoa sorateiden ja katujen pölyä sekä torjua liukkautta. Kalsiumkloridin kosteuttama hienoaines auttaa sitomaan yhteen tehokkaasti tien kulutuskerroksen eri osat, joka auttaa pitämään soratiet pölyttöminä sekä turvallisina liikennöidä.

Perinteisesti katupölyä on vähennetty vesikastelulla ja harjauksella, mutta lisäämällä CC Roadia kasteluveteen voidaan estää pölyyntyminen harjauksen yhteydessä sekä tienpintojen jäätyminen. Myös jälkipölyn määrä pienenee samalla. Liukkauden torjunnassa CC Road -liuos auttaa sulattamaan tehokkaasti esimerkiksi kuuraa ja mustaa jäätä. Sitä voidaan käyttää myös vuorisuolan kostuttamiseen auttamassa suolaa pysymään paremmin tien pinnassa. Tällä tavoin voidaan pienentää ympäristövaikutuksia, kun suolan kokonaismäärää voidaan vähentää.

77 % hiutale, 25 kg säkki.