Linjalaser Bosch GLL 3-80 G

635,00 

Bosch GLL 3-80 G on ammattilaisille tarkoitettu 360°:n vihreä linjalaser kaikkiin vaaitustehtäviin.

  • Sopii erinomaisesti samanaikaiseen vaaka- ja pystysuuntaiseen kohdistamiseen kolmen laserlinjan avulla, jonka ansiosta se on optimaalinen ratkaisu tehokkaaseen työskentelyyn
  • Kirkkaan vihreät laserlinjat näkyvät jopa neljä kertaa paremmin punaisiin verrattuna
  • Kätevä käyttöliittymä takaamassa laitteen helpon käytön
  • Työskentelyalue on 30 metriä, valinnaisen LR 7 -laservastaanottimen kanssa jopa 120 metriä ja jopa +/- 4°:n itsetasaus alle 4 sekunnissa
  • IP 54 -luokan pöly- ja roiskevesisuojaus

EAN-koodi: 4059952524870

Varastosaldo: 1 kpl

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Kuvaus

Bosch GLL 3-80 G on 360°:n vihreä linjalaser ammattilaiskäyttöön. Se sopii erinomaisesti samanaikaiseen vaaka- sekä pystysuuntaiseen kohdistamiseen kolmen laserlinjansa avulla ja mahdollistaa vaaka- ja pystysuorat linjat samanaikaisesti koko huoneeseen yhdellä työkalulla. Linjalaserin kirkkaan vihreät laserlinjat näkyvät jopa neljä kertaa paremmin punaisiin verrattuna. Tarjoaa 30 metrin kantaman (valinnaisen LR 7 -laservastaanottimen kanssa jopa 120 metriä) ja jopa +/- 4°:n itsetasauksen alle 4 sekunnissa.

Tämä linjalaser sopii monipuolisiin sisä- ja ulkotilojen tehtäviin, kuten sisäkattojen asentamiseen, lattioiden rakentamiseen, viemäriputkien asentamiseen, hyllyjen kiinnittämiseen, ikkunoiden asentamiseen, koolausten rakentamiseen, yleisiin rakennustöihin sekä laatoittamiseen. Tämä kestävä laite on pöly- sekä roiskevesisuojattu IP 54 -luokan suojauksella ja toimii neljällä 1,5 V:n AA-paristolla. Se on kompaktin kokoinen ja kätevän käyttöliittymänsä ansiosta helppokäyttöinen työkalu kaikkiin vaaitustehtäviin.

Huomioithan, että laite tuottaa näkyviä laitteesta lähetettäviä lasersäteitä. Älä katso suoraan lasersäteeseen, äläkä suuntaa sitä koskaan kohti ihmisiä. Käyttöohjeesta voit lukea lisää laserin käytöstä.

Käyttölämpötila
-10 – 40 °C
Varastointilämpötila
-20 – 70 °C
Laserluokka
2
Kantama
maks. 30 m
Kantama vastaanottimella
maks. 120 m
Vaaitustarkkuus
± 0,3 mm/mᵃ/* (* ml. käyttökohteesta riippuva poikkeama)
Itsevaaitusalue
± 4°
Vaaitusaika
4 s
Virtalähde
4 x 1,5 V LR6 (AA)
Jalustan kierre
1/4",5/8"
Paino, n.
0,82 kg
Laserlinjan väri
vihreä
Projektio
3 x 360° linjaa