Linjalaser Bosch GLL 2-15 G LB10

199,00 

Bosch GLL 2-15 G on työmaakäyttöön sopiva ammattilaisen ristilinjalaser, jonka käynnistyskytkin ja yksipainikkeinen ohjaustaulu takaavat helpon käytön.

  • Kestävä rakenne sekä kumipäällyste suojaavat runkoon upotettuja linssejä IP 64 -luokan pöly- ja roiskevesisuojauksella
  • Vihreä laservalo parantamassa vaaka- ja pystysuuntaisten laserlinjojen näkyvyyttä kirkkaassa ympäristössä
  • Jopa 15 metrin kantama ja jopa +/- 4°:n itsetasaus alle 4 sekunnissa

EAN-koodi: 4059952511054

Varastosaldo: 2 kpl

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Kuvaus

Bosch GLL 2-15 G Linjalaser sopii erinomaisesti työmaakäyttöön sen kestävän rakenteen sekä helppokäyttöisyyden vuoksi. Tällä ammattilaisen työkalulla saat tarkat tulokset uskomattoman helposti. Sen kumipäällyste suojaa entistä paremmin runkoon upotettuja linssejä tarjoten IP 64 -luokan pöly- ja roiskevesisuojauksen. Helppokäyttöisyyden takaavat käynnistyskytkin ja yksipainikkeinen ohjaustaulu. Pysty- ja vaakasuuntaiset vihreät laserlinjat parantavat näkyvyyttä kirkkaissa ympäristöissä. Tarjoaa jopa 15 metrin kantaman ja jopa +/- 4°:n itsetasauksen alle 4 sekunnissa.

Tämä linjalaser on optimaalinen työkalu lyhyille etäisyyksille, kuten hyllyjen ripustamiseen, valojen kohdistamiseen, madallettujen kattojen asentamiseen ja viemäriputkien asentamiseen. LB 10 Professional -pidikkeessä on erittäin voimakkaat magneetit. Pidikkeen avulla laserin asennus on sekä nopeaa että turvallista.

Mukana pakkauksessa erittäin vahvalla magneetilla varustettu LB 10 Professional -pidike, säilytyspussi sekä paristot.

Käyttölämpötila
-10 – 50 °C
Varastointilämpötila
-20 – 70 °C
Kantama
maks. 15 m
Vaaitustarkkuus
± 0,3 mm/m* (*ml käyttökohteesta riippuva poikkeama)
Itsevaaitusalue
± 4°
Vaaitusaika
4 s
Suojausluokka
IP 64
Virtalähde
4 x 1,5 V LR6 (AA)
Jalustan kierre
1/4"
Paino, n.
0,57 kg
Laserlinjan väri
vihreä
Projektio
2 linjaa