Laseretäisyysmittari Bosch GLM 50-27 C

229,00 

Bosch GLM 50-27 C on nopea, luotettava sekä erittäin kestävä laseretäisyysmittari raskaaseen työmaakäyttöön.

  • Iskuja vaimentavan kumikuoren (kestää rikkoutumatta jopa 1,5 m pudotuksen lattiaan) sekä IP 65 -suojausluokan pöly- ja roiskevesisuojauksen ansiosta soveltuu erinomaisesti vaativaan työmaakäyttöön
  • Bluetooth®-yhteyden ja Boschin MeasureOn -sovelluksen avulla työskentely on joustavaa helpon dokumentoinnin ja nopean tiedonsiirron ansiosta
  • Selkeä käyttöliittymä, jossa monia käteviä ominaisuuksia (kuten värinäyttö, ohjetoiminto) miellyttävään työskentelyyn
  • Mitta-alue 0,05 – 50 m ja mittatarkkuus +/- 1,5 mm

EAN-koodi: 4059952518824

Varastosaldo: 1 kpl

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Kuvaus

Bosch GLM 50-27 C on raskaaseen työmaakäyttöön erinomaisesti sopiva ja nopea laseretäisyysmittalaite. Sen iskuja vaimentavan kumikuoren ansiosta laite kestää jopa 1,5 metrin pudotuksen lattialle ja IP 65 -suojausluokan pöly- ja roiskevesisuojaus tekee siitä huolettoman käyttää myös raskaissa käyttöolosuhteissa.

Mittalaitteen miellyttävän työskentelyn mahdollistava käyttöliittymä on varustettu monilla hyödyllisillä toiminnoilla, kuten huippuluokan värinäytöllä sekä kätevällä ohjetoiminnolla. Nopean tiedonsiirron mahdollistavan Bluetooth®-yhteyden sekä Boschin MeasureOn -sovelluksen avulla mittaustulosten dokumentointi on ennennäkemättömän helppoa. Sen voimakas akku tarjoaa entistä pidemmän käyttöajan ja laite ilmoittaa mittauksen onnistumisesta ääni- ja tärinäsignaaleilla.

GLM 50-27 C on optimaalinen laite dokumentointiin, tarvittavien huonetilojen, seinäpinta-alojen ja materiaalimäärien laskemiseen sekä elementtien sijoittamiseen ja asentamiseen. Tämä tekee siitä ylivertaisen ratkaisun arkkitehdeille, sähköasentajille ja monille muille ammattilaisille. Pakettiin sisältyy etäisyysmittarin lisäksi 2 x 1,5 V:n LR6-paristoa, kantohihna sekä säilytyskotelo.

Huomioithan, että laite tuottaa näkyviä laitteesta lähetettäviä lasersäteitä. Älä katso suoraan lasersäteeseen, äläkä suuntaa sitä koskaan kohti ihmisiä. Käyttöohjeesta voit lukea lisää laserin käytöstä.

Laserdiodi
635 nm, alle 1 mW
Mitta-alue
0,05 – 50,00 m
Laserluokka
2
Mittatarkkuus
± 1,5 mmᵈ
Kantama, kaltevuusmittaus
0–360° (4 x 90°)
Mittaustarkkuus (tyypillinen)
± 0,2°* (*ml. käyttökohteesta riippuva poikkeama)
Mittausaika
alle 0,5 s
Mittausaika maks.
4 s
Virtalähde
2 x 1,5 V LR6 (AA)
Pysäytysautomatiikka
5 Min.
Paino, n.
0,2 kg
Mittayksiköt
m/cm/mm/ft/inch/ft-inch
Lukumäärä Muistiarvot
30
Suojausluokka
IP 65
Jalustan kierre
1/4"
Tiedonsiirto
Bluetooth™ 4.2 Low Energy
Laserväri
Punainen