Kulmahiomakone Bosch GWX 18V-10 SC Solo

399,00 

Bosch GWX 18V-10 SC on entistäkin tehokkaampi sekä kätevämpi kulmahiomakone 18V:n koneluokassa.

  • Harjaton moottori ja ProCORE18V -akkuteknologia tekevät tästä työkalusta yhtä tehokkaan kuin 1 000 W:n verkkovirtakäyttöinen kulmahiomakone
  • Käyttötarvikkeiden vaihto nopeasti ja kätevästi ilman työkaluja X-LOCK -kiinnitysjärjestelmän avulla
  • Yhteensopiva Bluetooth moduulin kanssa, jonka avulla asetusten tekeminen onnistuu suoraan Toolbox-sovelluksen kautta; käyttöliittymä ilmoittaa työkalun käyttötiedot
  • Laikan koko 125 mm
  • Solo-versio ilman akkua tai laturia

EAN-koodi: 3165140962452

Varastosaldo: 2 kpl

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Kuvaus

Bosch GWX 18V-10 SC on pienikokoinen, mutta entistäkin tehokkaampi sekä kätevämpi kulmahiomakone. Sen harjaton moottori antaa laitteelle rutkasti tehoa sekä kestävyyttä ja yhdessä ProCORE18V-akkuteknologian avulla se tarjoaa yhtä paljon tehoa kuin 1 000 W:n verkkovirtakäyttöinen malli. Tässä työkalussa on X-LOCK -kiinnitysjärjestelmä, joka mahdollistaa käyttötarvikkeiden nopean sekä helpon vaihdon ilman erillisiä työkaluja.

GWX 18V-10 SC soveltuu metallin, kiven ja betonin leikkaus- sekä hiontatöihin ja tuottaa jopa 9 000 rpm kierrosluvun. Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta se soveltuu vaativankin käyttäjän työkaluksi. Tämä akkukulmahiomakone on varustettu KickBack Control -toiminnolla, joka vähentää äkillisen jumiutumisen aiheuttamaa takapotkun vaaraa sammuttamalla laitteen automaattisesti, sekä Drop Control -ominaisuudella, joka sammuttaa laitteen mikäli se putoaa vahingossa lattialle. Näiden lisäksi älykäs jarrujärjestelmä lisää käyttäjän turvallisuutta pysäyttämällä laitteen huomattavasti nopeammin kuin jarruton järjestelmä.

Työkalu on yhteensopiva pölynpoistovarusteiden GDE 125 EA-T Professional ja GDE 115 / 125 FC-T Professional sekä kaikkien Bosch Professional 18 V:n akkujen ja latauslaitteiden kanssa (Professional 18V System). Se on myös yhteensopiva monimerkkisen AMPShare-akkuliittoutuman kanssa. Bluetooth Connectivity tekee tästä laitteesta myös yhteensopivan Bluetooth-moduulin kanssa, jolla on mahdollista tehdä asetukset suoraan Toolbox-sovelluksesta. Tällä käyttöliittymällä valitset nopeuden ja hallinnoit työkalun käyttötietoja helposti. Tämä on laitteen Solo-versio, joten se toimitetaan ilman akkua ja laturia. Laikan halkaisija 125 mm.

Tyhjäkäyntikierrosluku
4.500 – 9.000 min-1
Akun jännite
18,0 V
Paino ilman akkua
2 kg
Pakkauksen mitat (leveys x pituus x korkeus)
360 x 442 x 155 mm