Poravasara Bosch GBH 18V-21 Solo

249,00 

Bosch GBH 18V-21 on kätevä ja voimakas harjattomalla moottorilla varustettu akkuporavasara ammattilaisille yleisimpiin poraus- ja piikkaustöihin.

  • Tehokas iskukoneisto 2,0 J:n voimalla; kolme käyttötapaa (poraus, iskuporaus, piikkaus) takaavat monipuoliset käyttömahdollisuudet
  • Vähemmän huoltotarpeita ja entistä pidempi käyttöaika per akkulataus kiitos harjattoman moottorin
  • Hyvä teho-paino -suhde (paino vain 2,4 kg); suorituskyky riittää jopa kevyisiin piikkaustöihin
  • Solo-versio, toimitetaan ilman akkua ja laturia kätevässä L-BOXXissa

EAN-koodi: 4059952528106

Varastosaldo: 2 kpl

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Kuvaus

Hiiliharjaton Bosch GBH 18V-21 -akkuporavasara on voimakas ja monikäyttöinen työkalu vaativaan käyttöön. GBH 18V-21 -akkuporavasara soveltuu sekä iskuporaamiseen ja poraamiseen ilman iskua että kevyeen piikkaamiseen. 2,0 J:n iskuvoima ja tehokas hiiliharjaton moottori takaavat hyvän suorituskyvyn.

Akkuporavasara on Solo-versio, joka toimitetaan ilman akkua ja laturia kestävässä L-Boxx-työkalulaukussa.

Bosch Professional GBH 18V-21 -akkuporavasara soveltuu hiiliharjattoman moottorin ansiosta pitkäkestoiseen työskentelyyn. Hiiliharjaton moottori kuluttaa vähemmän virtaa kuin tavallinen hiiliharjamoottori, joten yhdellä akun latauksella voi työskennellä pidempään. Hiiliharjaton moottori on myös kevyempi, mikä tekee työkalun käsittelystä helpompaa ja mukavampaa.

• soveltuu poraamiseen, iskuporaamiseen ja kevyeen piikkaamiseen
• tehokas ja pitkäikäinen hiiliharjaton moottori
• kevyt ja miellyttävä käytössä
• akku ja laturi myydään erikseen

Poravasaran keveys ja ergonomisuus lisäävät käyttömukavuutta, ja pehmustetusta otepinnasta saa pitävän ja mukavan otteen. Tukeva apukahva parantaa työkalun hallintaa, ja kirkas led-valo valaisee tehokkaasti työstettävän kohteen.

Bosch GBH 18V-21 Professional -akkuporavasarassa on SDS Plus -teränkiinnitys sekä kätevästi yhdellä kädellä säädettävä Vario Lock -toiminto, jonka avulla terän asennon voi säätää sopivaksi työstettävän kohteen mukaan. Suunnanvaihtotoiminnon ansiosta saat saman tehon molempiin suuntiin, ja ruuvien irrotus onnistuu kätevästi.

Nopeudensäädön ansiosta kierrosluku on helppo säätää sopivaksi työstettävän kohteen mukaan. Poravasaran Rotation Control -kytkin suojaa sekä käyttäjää että työkalua vapauttamalla sakarakytkimen ja rajoittamalla vääntömomenttia jumiutumis- ja ylikuormitustilanteissa. Poravasara on liitettävissä pölynpoistojärjestelmään pölytöntä työskentelyä varten.

GBH 18V-21 -akkuporavasaran mukana toimitetaan syvyydenrajoitin, jolla poraussyvyyden voi säätää tarkasti.

nimelliskierrosluku
0–1800 minˉ¹
iskuluku nimelliskierrosluvulla
0–5100 minˉ¹
iskuenergia, max.
2 J
maksimikapasiteetti puuhun
30 mm
maksimikapasiteetti metalliin
13 mm
optimaalinen käyttöalue vasaraporanterällä, betoniin
6–10 mm
äänentehotaso
101 dB(A)
äänenpainetaso
90 dB(A)
äänen epävarmuus
3 dB(A)
paino ilman akkua
2,4 kg
pituus
325 mm