Kulmahiomakone Bosch GWX 18V-10 C Solo

289,00 

Bosch GWX 18V-10 C kulmahiomakone on entistäkin tehokkaampi sekä kätevämpi malli 18V:n koneluokassa.

  • ProCORE18V -akkuteknologia ja harjaton moottori yhdessä tekevät tästä työkalusta yhtä tehokkaan kuin 1 000 W:n verkkovirtakäyttöinen laite
  • X-LOCK -kiinnitysjärjestelmän avulla vaihdat käyttötarvikkeet nopeasti ja kätevästi ilman työkaluja
  • Laikan koko 125 mm
  • Solo-versio ilman akkua tai laturia

EAN-koodi: 3165140962445

Varastosaldo: 1 kpl

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Kuvaus

Bosch GWX 18V-10 C entistäkin tehokkaampi ja kätevämpi, pienikokoinen akkukulmahiomakone. Sen ProCORE18V -akkuteknologia yhdessä harjattoman moottorin kanssa antavat erinomaisen suorituskyvyn ja tarjoavat yhtä paljon tehoa kuin 1 000 W:n verkkovirtakäyttöinen laite. Tässä työkalussa on X-LOCK -kiinnitysjärjestelmä, jonka avulla vaihdat käyttötarvikkeet helposti ja nopeasti ilman erillisiä työkaluja.

GWX 18V-10 C soveltuu metallin, kiven ja betonin leikkaus- sekä hiontatöihin ja onkin monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta sopiva vaativankin käyttäjän työkaluksi. Laite on varustettu KickBack Control toiminnolla, Drop Control -ominaisuudella sekä X-BRAKE -jarrujärjestelmällä. KickBack Control vähentää äkillisen jumiutumisen aiheuttamaa takapotkun vaaraa sammuttamalla laitteen automaattisesti. Drop Control sammuttaa rälläkän, jos se putoaa vahingossa lattialle ja X-BRAKE pysäyttää laitteen huomattavasti nopeammin kuin jarruton järjestelmä, joka parantaa käyttäjän turvallisuutta huomattavasti. Laite on yhteensopiva pölynpoistovarusteiden sekä kaikkien Bosch Professional 18 V -akkujen ja latauslaitteiden kanssa. Toimitetaan ilman akkua ja laturia L-BOXX:issa. Laikan halkaisija 125 mm.

Tyhjäkäyntikierrosluku
9.000 min-1
Akun jännite
18,0 V
Paino ilman akkua
2 kg
Pakkauksen mitat (leveys x pituus x korkeus)
135 x 390 x 70 mm