Käsipyörösaha Bosch GKS 18V-57 G Solo

289,00 

Bosch GKS 18V-57 G on ammattilaisen johdoton käsipyörösaha, joka soveltuu myös raskaaseen käyttöön.

  • Tavanomaisiin ohjainkiskojärjestelmiin sopiva saha, jolla voit sahata tarkasti sekä tehokkaasti jopa 57 mm:n paksuista materiaalia
  • Yhteensopiva Bosch ohjainkiskojärjestelmän lisäksi myös Mafellin, Festoolin sekä Makitan ohjainkiskojärjestelmien kanssa
  • Moottorijarru pysäyttämässä sahanterän välittömästi parantaen näin käyttöturvallisuutta
  • Soveltuu tehokkaan moottorin sekä lujatekoisen rakenteen ansiosta myös raskaaseen käyttöön

EAN-koodi: 3165140781374

Varastosaldo: 1 kpl

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Kuvaus

Bosch GKS 18V-57 G on ammattilaisen 18 V:n akkupyörösaha, joka tekee onnistumisen helpoksi. Se on sopiva tehokkaaseen ja tarkkaan työstöön tavanomaisiin ohjainkiskojärjestelmiin sopimisen ansiosta. Sen voimakkaan moottorin ansiosta voit sahata helposti paksuja materiaaleja (jopa 57 mm) ja se onkin optimaalinen valinta monipuolisiin ja suurta sahausvoimaa vaativiin tehtäviin. Sen nopea moottorijarru pysäyttää sahanterän välittömästi, jonka ansiosta sen käyttöturvallisuus on entistäkin parempi. Laitteen voi yhdistää myös erikseen saatavilla oleviin pölynpoistojärjestelmiin.

GKS 18V-57G akkupyörösaha on suunniteltu kestämään työmaakäyttöä ja sopii myös teline- ja kattotöihin. Sen ergonomisesti muotoiltu ja aseteltu etukahva yhdessä Soft Grip -pinnoitetun takakahvan kanssa vähentävät käsiin kohdistuvaa tärinää tehden työskentelystä mukavampaa. Näin pystyt keskittymään tarkkaan työskentelyyn ja saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Laitteen tukeva jalkalevy sekä yhteensopivuus ohjainkiskojärjestelmien kanssa helpottavat tarkkojen suorien leikkausten tekemistä ja valettu alumiininen yläsuojalevy suojaa käyttäjää tehokkaasti.

Laite sahaa tehokkaasti massiivipuuta sekä kaikkia muita puumateriaaleja kuten OSB-levyjä, vaneria ja MDF-levyjä. Se on yhteensopiva kaikkien Bosch Professional 18 V:n akkujen ja latauslaitteiden (Professional 18V System) kanssa sekä myös monimerkkisen AMPShare-akkuliittoutuman kanssa. Pakkaus sisältää myös LED-valon, puhallustoiminnon, pölynpoistoliitännän, pehmeän käynnistystoiminnon, karalukon ja teräspohjalevyn. Tämä versio toimitetaan runkoversiona ilman akkua tai laturia.

Tyhjäkäyntikierrosluku
3.400 r/min
Sahanterän Ø
165 mm
Sahanterän reiän Ø
20 mm
Akun jännite
18,0 V
Yhteensopiva ohjainkisko
kyllä
Pakkauksen mitat (leveys x pituus x korkeus)
354 x 445 x 243 mm
Paino akkuineen
4,1 kg
Maks. sahauskapasiteetti puuhun (90°)
57 mm
Maks. sahauskapasiteetti puuhun (45°)
42 mm
Äänenpainetaso
80 dB(A)
Äänentehotaso
91 dB(A)