Laitilan rautakauppa logo

ma-pe 7-17, la 8-13
Pihlakuja 4, 23800 Laitila

02 85046

Palvelut

Haluamme palvella sinua niin hyvin kuin mahdollista. Katso alta esimerkkejä palveluistamme.

Laaja tuotevalikoima

Laajasta tuotevalikoimasta löydät laadukkaat rakennustarvikkeet ja työkalut kilpailukykyiseen hintaan – oletpa sitten rakentamisen ammattilainen tai innokas harrastelija.

Noutovarasto

Noutovarasto palvelee liikkeen aukioloaikoina ja löydät sieltä rakennusmateriaalit, puumateriaalit ja teräkset. Halutessasi katkaisemme sinulle teräksen sopivan mittaiseksi.

Palveleva henkilökunta

Palvelemme aina ilolla ja ammattitaidolla. Annamme mielellämme neuvoja työkalujen ja tarvikkeiden hankintaan, sekä niksejä rakentamiseen ja remontointiin.

Woikosken kaasut ja tarvikkeet

Olemme Woikosken valtuuttama kaasujen myyntipiste. Myymme kuluttaja- ja ammattikäyttöön mm. nestekaasua, hitsauskaasua sekä teollisuuden peruskaasuja.

Peräkärryn lainaus

Ostosten yhteydessä voit lainata peräkärryä ilmaiseksi rakennustarvikkeiden kuljetukseen. Kantoapua löytyy myös aina tarvittaessa.

Kuljetuspalvelu

Meillä on käytössä oma kuljettaja ja auto, jotka tuovat halutessasi rakennustarvikkeet suoraan työmaalle, kotiin tai vaikkapa mökille.

Tiliasiakkuus

Tarjoamme rakentajille ja remontoijille mahdollisuuden tiliasiakkuuteen. Tili helpottaa asiointia rautakaupassa ja mahdollistaa ostosten korottoman maksuajan sopimuksen mukaan. Kysy lisää tiliasiakkuudesta yhteystietolomakkeella tai paikan päällä!

Uudenvuoden ilotulitteiden myynti

Vuodenvaihteen kolkutellessa ovella aloitamme ilotulitemyynnin. Myymme ilotulitteita ja raketteja Varsinais-Suomen laajimmalla valikoimalla.

Laitilan rautakauppa tuotemerkit

Rautakauppapalvelut ammattilaisille

Haluamme auttaa yrityksiä rakentamisen osaamisellamme. Pyrimme siihen, että yritys asioi meiltä aina saman myyjän kanssa hyvän yhteistyön varmistamiseksi.

Tilimyynti

Halutessasi voit avata tilin meille ilman erillistä maksua. Saat työkohteen merkit laskuihin ja maksaminen on helppoa.

Noutopihapalvelut

Varastotyöntekijä auttaa tavarat suoraan autoon tai peräkärryyn, eikä sinun välttämättä tarvitse edes piipahtaa myymälän puolella. Ei turhaa odottelua, vaan nopeaa ja joustavaa palvelua.

Kuljetuspalvelut

Saat meiltä tavaroillesi myös kuljetusapua, tarvittaessa nosturiautolla.